Afscheid van een collega

Neem je afscheid van een collega? Nodig al je collega's uit voor een fotoboek zodat ze allemaal gedag kunnen zeggen, geluk kunnen wensen en foto's toevoegen. Hoe blij zal je vertrekkende collega zijn met deze mooie herinnering?

Afscheid van een collega


Terug in de tijd was het altijd een geweldige manier om je foto’s te bewaren in een groot fotoboek. Helaas is gebleken dat het niet de altijd een garantie is dat dit ook zo behouden blijft. Door veroudering kan je oude album ten gronde gaan. Gelukkig is er tegenwoordig de mogelijkheid online je fotoboeken te maken. Voor degene die een hartverwarmend cadeau afscheid collega zoeken, heeft Topixo  een online fotoboek programma gemaakt, om al je herinneringen aan je collega vast te leggen. Niet alleen kunnen al je collega’s meedoen, ze kunnen ook direct hun eigen pagina in het album maken!

 

Deze gepersonaliseerde fotoalbums maken dat de gebruiker een uniek fotoboek cadeau kan doen. En hoe kan je beter afscheid nemen van je vertrekkende collega dan hem of a haar een cadeau als een afscheidsalbum te doen? Het zal een eeuwige herinnering zijn aan de dierbare momenten die jij en je andere collega’s gedeeld hebben.

 

Je kan zeker weten een aandachttrekkend afscheid collega thema fotoboek geven, met de kracht en emoties van  de teksten en foto’s gebundeld.  Daarnaast blijft het online fotoalbum bestaan, waarmee je gelijk een digitale versie behoudt. Beschermd tegen veroudering en de mogelijkheid meerdere exemplaren te bestellen.

 

Fotoboeken met het thema afscheid collega’s is een gedenkwaardige manier of afscheid te nemen van je collega en hem geluk te wensen met pensioen, promotie, jubileum of een andere baan. Maak direct een fotoboek met een paar klikken op de knop en deel het met familie, vrienden en collega’s. Het is erg belangrijk de kleine dingen te koesteren in het leven en foto’s die het geluk en glimlachen vastgelegd hebben zijn een onbetaalbare schat om te geven en te houden.