Afscheid van een collega

Neem je afscheid van een collega? Nodig al je collega's uit voor een fotoboek zodat ze allemaal gedag kunnen zeggen, geluk kunnen wensen en foto's toevoegen. Hoe blij zal je vertrekkende collega zijn met deze mooie herinnering?

50e verjaardag

Een speciale verjaardag, zoals een 50e verjaardag, is een goed moment om iets speciaals te geven. Waarom niet iets gemaakt door de hele familie en vrienden van de jarige? Er is niets meer persoonlijk en speciaal!

25-jarig huwelijk

Zoek je iets voor een 25-jarig huwelijk? Maak een fotoboek, samen met de hele familie. Iedereen kan hun eigen pagina's direct in het fotoboek maken!

50-jarig huwelijk

Voor een 50-jarig huwelijk, of elk ander, heb je een speciaal cadeau nodig. We hebben een geweldig cadeau voor je om te geven, maak het met de hele familie!

Familieboek

Soms wil je een herinnering maken voor de hele familie. Maak simpel een familieboek, waar iedereen aan kan deelnemen, hun eigen pagina's maken, hun eigen foto's toevoegen en het compleet maken!

Huwelijkscadeau

Of het voor een huwelijk, vrijgezellenfeest of jubileum is, als je zoekt voor een huwelijkscadeau dan heb je het beste cadeau gevonden om te geven!

Moederdag cadeau

Voor Moederdag hebben we het perfecte cadeau! Iets gemaakt met de hele familie. Een fotoboek met prachtige herinneringen, door haar kinderen en man. Ze zal het geweldig vinden!

Vaderdag cadeau

Het is soms moeilijk een goed cadeau voor je vader te vinden. Maar speciaal voor Vaderdag wil je een geweldig cadeau vinden! Maak iets samen met al je broers en zussen, je zal niet iets beters vinden.